Klienterne udtaler


Anette, Henrik og Alexander (13 uger):

“Vi kom til Bente med vores lille søn på 10 uger, som har syrerefluks og er i medicinsk behandling herfor, havde ondt i maven, søvn- og afføringsproblemer og et dårligt humør.Efter første behandling fik han afføring i “alle” farver og mere ro i maven, resultatet af de efterfølgende 4 behandlinger er at vi har fået en utrolig glad dreng med ro i maven og som ovenikøbet sover 1000 gange bedre end før, som sidegevinst har vi også fået styr på syrerefluksen og forventer at kunne trappe ud af medicinen snarest.Tak Bente, din hjælp har været fantastisk.

Pia, Ballerup (efter behandling af datter på 3 år):

“Tusinde tak for denn gang, Bente. Vores datter er faktisk stadig helt symptomfri, både mht til vejrtrækning og maven. Det er SÅ fantastisk altså .Du aner ikke hvor dejlligt det er for hende og vores lille familie, at mave- og astmaproblemer ikke længere fylder i hverdagen.”


Susan, Måløv:  “Jeg har fået zoneterapi behandling lige siden Bente læste til uddannelsen. I starten fik jeg zoneterapi hver 14. dag, da mit imumforsvar var og er dårligt – ligeså har jeg migræne og gigt i ryggen.
Nu går jeg 1 gang om måneden, da jeg kan mærke, at det hjælper mig rigtig meget.
 
Bente følger op med god information på mails, som vi har talt om i behandlingen. Bente er meget faglig, og det er yderst behageligt at ligge og slappe af og få behandling med information om, hvorfor det gør ondt nogle steder end andre steder.
 
Jeg kan anbefale alle til at få en sådan zoneterapi hos Bente”


Ingelise, Ballerup:
“Jeg startede pga balance problemer og hedeture og jeg er sikker på at begge dele er stress-relateret.  
Zoneterapien er med til at give mig mere ro på mit liv – jeg føler mig mere i balance, og faktisk er mine hedeture blevet færre og mindre i styrke. Flere dage efter en behandling føler jeg mig mere i balance med mig selv – mindre stresset”


Sanna, Måløv:“Jeg går til zoneterapi fordi jeg kan li’det !  Jeg bruger zoneterapien som et hjælpemiddel til mit generelle velbefindende.
Jeg har dårlig ryg pga skævhed i benlængde/ slid. Nakkesmerter og hovedpine. Hvis jeg får behandling 2 x pr måned kan jeg minimerer mine smerter.
Jeg har som en ekstra bonus konstateret at tisseturen kl 4 om natten  (ha ha) er ikke eksisterende(smil)…
Bente er rigtig god at komme ind til…..dejligt smil, dejligt grin..dygtig med sine hænder..og ikke mindst dygtig i sit hoved…”
Annelise, Hareskovby:

“Jeg går til zoneterapi for væske i benene. Det er dejligt, når jeg har fået behandling, så er mine ben bliver slanke igenDet giver også en meget afslappende balance i hele kroppen efter behandlingen.Bente er en meget dejlig pige, der kan sit kram – man bliver i godt humør når man har været hos hende.Jeg går til zoneterpi ca. hver 5 uge, og jeg kan slet ikke undvære det. Jeg kan kun anbefale det.”