Træk-stikket-ud-behandling

En kombi behandling bestående af 1 times Hot Stone Massage og 45.minutters zoneterapi. Jeg vil lade min klient Birgits ord beskrive behandlingen:

“Jeg bestilte en behandling, men kom på en rejse.

Jeg har i et par år gået til zoneterapi hos Bente. En dag præsenterede hun mig for hotstone massage. Det prøvede jeg, og lad det være sagt med det samme, det var vidunderligt.

Siden har jeg skiftet lidt mellem behandlingsformerne med et godt resultat.

Jeg lever som så mange andre med en presset hverdag, og oplever at det kan være svært at komme ned i gear. Der følger spændinger i kroppen og andre skavanker med i sådant et liv. Så ofte når en behandling er færdig, og jeg har sluppet kroppens anspændthed, har jeg også haft en følelse af ”øv, er vi allerede færdige”.

Så fik Bente den geniale ide at kombinere de 2 behandlinger.1 times hot stone massage og en times zoneterapi.

Det blev jeg naturligvis nødt til at prøve, for hvor tit giver man egentlig sig selv lov til at slippe taget helt?

Jeg havde en forventning om, at det ville blive godt, men vidste ikke hvordan det ville være at tilbringe 2 timer på briksen.

Vi startede med hotstone massagen. For hver kropsdel, der blev gennemvarmet og masseret, sank jeg dybere ned i afslapningen, godt hjulpet på vej af en blid musik i baggrunden.

Jeg har aldrig været i stand til at lære meditation, hver gang jeg prøver at tømme hovedet, melder der sig nye opgaver, som jeg enten har glemt eller skubbet i baggrunden. Så starter tankerækkerne forfra, og jeg kan ligeså godt opgive.

Om det er kombinationen af varme og massage, eller følelsen af uendelig tid ved jeg ikke. Men jeg oplevede for første gang at mit hoved var helt tomt for tanker. Og pludselig var der plads til at mærke kroppen. At føle hver eneste lille muskel der blev løst op, hver eneste spænding, der slap sit tag. Det var som at blive befriet.

Efter massagen fortsatte vi med zoneterapien.  Jeg befandt mig nu i en så behagelig afslappet tilstand, at jeg ved hvert tryk kunne mærke, hvor i min krop det gik hen og gjorde godt.

Nu skulle man jo tro, at efter sådan en tur vil man bagefter være afslappet, men søvnig.

Men det er ikke tilfældet. Jeg satte mig op. Kunne mærke energien bruse igennem mig. Klar – parat – kom an verden agtig.

Behandlingens navn ”Træk stikket” er så rammende. Jeg fik slukket for omverdenen i et par timer.  Rejste vægtløs ind i et tanketomt univers og sugede energien ud af det. ” Birgit, Ballerup