Hot Stone Massage

Jeg er nu uddannet Hot Stone massør og tilbyder behandlinger. Hot Stone Massage er en blid massageform, som igennem århundreder har været benyttet på Hawaii og af Nordamerikanske indianere. Varme sten har desuden i mange år været integreret i japanske, kinesiske og indiske behandlingsformer.

En fuldstændig kropsbehandling starter med, at lavasten varmes op til 55 grader og placeres på kroppens energicentre. Disse sten er med til at rense og oplade dine chakraer. Derpå masseres duftende olie ind i huden på hele kroppen, og du masseres med stenene. Der er tale om blide strøg, som åbner for blokeringer i kroppens energibaner (meridianerne), hvilket giver en bedre fysisk og åndelig balance. Hot Stone Massage virker stimulerende på blodcirkulationen og stofskiftet samt forbedrer cirkulationen i lymfesystemet og kan virke smertelindrende på mange former for lidelser.

Du kan vælge to slags behandlinger – med og uden ansigtsmassage. En fuld behandling med ansigtsmassage tager knap 1 ½ time. En behandling uden varer 1 time. Behandlingen starter med, at du ligger på maven og får placeret varme sten i nakken og på lænden. Så masseres hele bagsiden af kroppen med de varme sten – startende med benene og afsluttende i nakken. Du er tildækket med lagen/håndklæde undtagen på det område, der behandles. Efterfølgende ligger du på ryggen, og får massage på fødder, ben, mave, arme, hænder, bryst og evt. ansigt.