Gravid

Er du gravid og har gener, kan zoneterapi hjælpe dig til en behageligere graviditet. Zoneterapi kan afspænde kroppen, lindre væskeophobning og forberede kroppen på den kommende fødsel. Se her, hvad Mia oplevede:

“Jeg havde et ønske om at få zoneterapi op til min fødsel og kontaktede derfor Bente som jeg og min kæreste har gode tidligere erfaringer med.  

Jeg fik første behandling i uge 37+ og selvom det ikke startede en egentlig fødsel fulgte der en masse andet godt med. Min natteuro i benene forsvandt, og jeg fik et par nætter med rigtig god søvn. Der kom godt gang i min mave hvilket også var en stor lettelse, da man som højgravid kan være godt trykket på fordøjelsen. Desuden startede det en masse murren i underlivet og jeg følte at den lille var sunket dybere dagen efter.

3 dage efter i uge 38+ behandlede Bente mig igen, denne gang kun med fokus på fødsel. Jeg havde gode plukveer efterfølgende og oplevede desuden kraftige menstruationssmerter. Igen fik jeg en god nats søvn med god ro i benene. Jeg er ikke i tvivl om at behandlingen “modner” min forestående fødsel, det er tydeligt at mærke hvordan alting giver sig dernede efter endt behandling.

Jeg er tredjegangs gravid og vores baby er fin og færdig og skønnet til 3500 el. mere – derfor har jeg heller ikke været nervøs over at “skubbe” lidt til fødslen før jeg har nået terminsdato. Jordemoder har desuden bakket op om behandlingen.”